Er der en detektiv gemt i dig?
ALARM! Arbejdermuseets vigtigste genstand - den 129-årige historiske madpakke - er sporløst forsvundet fra sin plads i montren! Der er panik og personalet løber forvirret rundt… Rygtet siger, den er skjult på Rosenborg Slot, men intet er sikkert.

Vi skal bruge DIN hjælp, dine hurtige ben og dit kvikke hoved, så et vigtigt stykke danmarkshistorie ikke går tabt. Du får heldigvis hjælp af arbejderknægten Christian og kongesønnen Christian 5. fra fortiden. De er drillesyge og tester, om du har evner som både en arbejderknægt og en kongesøn.
 

Det praktiske
Der sendes et hold afsted fredag i tidsrummet kl. 9.00-15.00.
 

Gratis tilbud til skoler
Åben Skole tilbyder skoleklasser (28 elever, 2 voksne) i Københavns Kommune at deltage gratis i Jagten på madpakken torsdag 7. maj og fredag 8. maj fra kl. 09.00-15.00.

Orienteringsløbet henvender sig til klassetrin på mellemtrinnet og kombinerer idræt og historie med særligt fokus på, hvordan arbejdere og kongelige levede i 1800-tallets København. Løbet varer en time og giver gratis adgang på Arbejdermuseet og Rosenborg Slot.

Selvom tilbuddet er gratis, så skal man købe en billet og det er efter først-til-mølle. Vær opmærksom på, at der er en særskilt Billetto-side for Åben Skole-billetter!Køb billet til Jagten gennem historien

Priser
Børn under 6 år: Gratis
Børn over 6 år: 25 kr. (+ 5 kr. gebyr)
Voksne (15+ år): 50 kr. (+ 5 kr. gebyr)
Familiebillet: 125 kr. (+ 5 kr. gebyr)

Der kan også købes billetter i døren:
Voksne (15+ år): 65 kr.
Børn over 6 år: 35 kr.
Husk kontanter!

Se også Jagten på madpakken på facebook
Er du lærer og vil du købe billet til din klasse? Find skole-billetter til Jagten på madpakken

Kontakt
Københavns Kommune - Arbejdermuseet/Rosenborg
Maj Laasholdt
T: 33 48 03 18 
maj.laasholdt@arbejdermuseet.dk