Find de skjulte bogstaver
Hjælp Rime-Rikke med at finde de bogstaver og tal, hun mangler for at kunne blive optaget på Halfdans rime-skole. Du skal kunne rime... i en time... helst uden at besvime! Ruten går rundt i Helsingørs krogede gader og hyggelige baggårde, hvor du løser opgaver, gætter rim og remser og støder på finurlige figurer fra Halfdan Rasmussens vidunderlige univers.

Helsingørs kulturinstitutioner – lige fra Helsingør Teater til Museet for Søfart - er gået sammen om en skæg og spændende skattejagt i byens historiske centrum, med start og slut på Kulturhavnen. Der vil være masser af aktiviteter i Kulturhavnen hele dagen, så tag familien med og få en herlig dag i Halfdans tegn!
 

Det praktiske
Uden mad og drikke, duer Halfdan Helte ikke - køb en madpakke med juicebrik for 25 kr. Du køber din madbillet på Billetto, når du også køber din billet til Jagten på Halfdans rim.


Priser
Børn under 6 år: Gratis
Børn over 6 år: 25 kr. (+ 5 kr. gebyr)
Voksne (15+ år): 50 kr. (+ 5 kr. gebyr)
Familiebillet (2 voksne, 2 børn): 125 kr. (+ 5 kr. gebyr)


Der kan også købes billetter i døren:
Voksne (15+ år): 65 kr.
Børn over 6 år: 35 kr.
Husk kontanter!

Ved køb af en billet til Jagten på Halfdans Rim (uanset om det er til voksne eller børn) får du gratis adgang for et barn på Øresundsakvariet. Billetten skal bruges inden udgangen af 2015.

Se også Jagten på Halfdans Rim på facebook

Kontakt

Helsingør Kommune - Museet for Søfart og Kulturværftet m.fl.
Eva Hjelms
T:49 28 36 45
ehj64@helsingor.dk